Tule moniammatillisen sijaishuollon ja kuntoutuksen asiantuntijaksi Kuntolaan!

Henkilöstömitoituksemme on iso, mikä mahdollistaa nuoren kohtaamiseen kiireettömästi ja sinulla on aidosti mahdollisuus edistää kuntoutusta ja koko perheen hyvinvointia. Pääset tekemään merkityksellistä työtä moniammatillisessa työryhmässä. Jos kiinnostut, soita meille tai laita vapaamuotoinen hakemus.

Ota yhteyttä!

Miksi juuri Kuntola?

  • Pieni asiakasryhmä ja suuri henkilöstömitoitus. Aikaa nuoren, perheen ja työkaverin kohtaamiseen
  • Panostamme osaamiseesi! Koulutamme tiimejämme jatkuvasti. Sinulla on mahdollista päästä pitkiin koulutuksiin. Lisäksi suoritat ensiapu-, lääke- ja tietoturvallisuuskoulutukset.
  • Voit vaikuttaa työvuoroihisi ja lomiisi. Teemme ensisijaisesti pidempiä työvuoroja, jotta päivän aikainen pysyvyys asiakasnäkökulmasta sekä työntekijän viikoittainen palautumisaika olisi mahdollisimman suuri.
  • Moniammatillinen työryhmä tukee osaamistasi. Perustutkintosi voi olla psykiatrinen sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä, toiminta-, perhe- tai psykoterapeutti, lähihoitaja, sosionomi, nuoriso-ohjaaja tai yhteisöpedagogi.
  • Panostamme perehdytykseen. Jokainen työntekijä perehdytetään kattavasti yksikön arkeen. Saat perehdytystä toimintaan, yksikön toimintatatapoihin, lasten ja nuorten kohtaamiseen ja lisäksi kaikki työntekijämme käyvät AVEKKI-koulutuksen.
  • Avoin työ- ja palautteenantokulttuuri sekä säännöllinen työnohjaus. Matala organisaatio ja selkeät vastuualueet tekevät työstäsi mielekästä.
  • Hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyinen palkkaus. Meillä viihdytään! Työntekijöiden vaihtuvuus on todella pieni. Tiimimme ovat positiivisia ja vaalimme hyvää ilmapiiriä.

Kysy lisää Essiltä!

Essi Keinänen
040 684 6983, essi.keinänen@nullkuntolat.fi

Voit kysyä myös suoraan yksikönjohtajalta. Katso yhteystiedot.